På Gång!

Det har varit mycket på gång hos oss under en tid😃 Glädjande nog fick vi utvecklingsmedel beviljat och kunde planera vidare för besöksnäringen genom projektet ”Aktivitetspaket vid Valdalens Djur & Natur” här i Hjärtum. Vi har redan installerat en förbränningstoalett och byggt en ny paddock. Grillstuga med övernattningsmöjlighet med utsikt över älven samt uteduschar har byggts och installerats. Så tacksam för Leader Längs Göta älv och Jordbruksverket /Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling som gör detta möjligt.

Besökshund

Jag och Undis har påbörjat en utbildning för att bli ett diplomerat Besökshundsteam till våren. När vi är klara kommer ni att kunna boka in oss för besök där personer över 13 år får klappa Undis och hon kan visa några tricks. Besökshundar brukar vara omåttligt populära på exempelvis äldreboenden.

Undis och jag på utbildning vid Hundens Hus i Göteborg

Gårdsbesök för hela familjen

Kicka igång ditt friluftsliv hos oss och boka ett gårdsbesök för familjen. Nästan alla aktiviteter sker utomhus så kläder efter väder. Följande aktiviteter ingår men har ni andra önskemål så försöker vi anpassa:

  • Borsta häst och prova-på-ridning på nordsvenska brukshästen Balder
  • Mata får
  • Klappa kaniner
  • Träffa hundarna och katterna

För att få mer information och anmälan kontakta Linda:

✉ info@valdalen.se
☎ 0739981960
Facebook: https://www.facebook.com/valdalens
Instagram: @valdalens

OBS! Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ställer in vid symtom.